Gyakori kérdések

Hogyan tudok vásárolni az oldalon?

A weboldalunkon található termékeket partnerboltjainkban – illetve azok webshopjaiban – lehet megvásárolni. Online katalógusunk árai (ahol az fel van tüntetve) tájékoztató jellegű, ajánlott fogyasztói árak. Az egyes üzletek által alkalmazott árak ettől eltérhetnek.

Hol lehet az itt felsorolt termékeket megtekinteni és kipróbálni?

Partnerüzleteink fizikai készlettel is rendelkeznek, így az online kiválasztott termékek legtöbbször kézbe is vehetők és kipróbálhatók a vásárlás előtt.

Melyik a lakóhelyemhez legközelebbi Rapala VMC viszonteladó horgászüzlet?

Partnerüzleteink neve és elérhetősége ide kattintva megtekinthető.

Mi történik, ha a kiválasztott termék pillanatnyilag nem elérhető az üzletben?

Partnerboltjaink online kapcsolatban állnak velünk, a megrendelt terméket legtöbbször 24 órán belül ki is tudjuk szállítani. Minden esetben kérje meg horgászboltosát, hogy győződjön meg a termékek pillanatnyi raktári elérhetőségéről is.

Miért nem tudok bejelentkezni az oldalra?

Oldalunkon regisztrációra nincs lehetőség. Amennyiben termékeink, újdonságaink felkeltették érdeklődését, hírlevelünkre itt lehet fel iratkozni.

Hogyan juthatok hozzá a cég katalógusaihoz?

Munkánk a természet, ezért katalógusaink csak korlátozott számban nyomtattuk ki, amelyek helyszíni megtekintésre elérhetők a horgászboltokban. A katalógusok ugyanakkotr ide kattintva le is tölthetők.

Milyen garanciát kapok a megvásárolt Okuma (vagy más márkájú) termékem mellé?

A Rapala VMC Hungary Zrt. mint az Okuma (és más a weboldalon megjelölt márkájú) horgászcikkek márkatulajdonosa és magyarországi forgalmazója a törvényileg előírt 12, 24 vagy 36 hónapos garanciát biztosít, mely garancia a megvásárolt termék bruttó kiskereskedelmi ára alapján változik:
amennyiben a megvásárolt termék kiskereskedelmi ára 10.001-100.000 Ft, a garancia 12 hónap;
amennyiben a megvásárolt termék kiskereskedelmi ára 100.001-250.000 Ft, a garancia 24 hónap;
amennyiben a megvásárolt termék kiskereskedelmi ára 250.000 Ft felett van, a garancia 36 hónap;

Konkrét termékekről szeretnék többet megtudni. Kit érdemes keresnem?

Partnerboltjaink megfelelő információbal rendelkeznek az általunk forgalmazott termékről. Amennyiben ezen túlmenően kíváncsi jellemzőkre, érdemes teszthorgászaink segítségét kérni az adott termékkel kapcsolatban. Teszthorgászaink az adott márka hazai közösségi oldalain keresztül is örömmel válaszolnak a horgásztársak kérdéseire.

Mit lehet tenni abban az esetben, ha nemzetközi oldalon/katalógusban olyan termékeket választottam ki, ami nincsen fent ezen az oldalon?

Belföldi termékválasztékunkat az elmúlt évek tapasztalatai és vásárlói visszajelzések alapján állítottuk össze. Speciális igényét kérjük, jelezze preferált horgászüzletében, amennyiben a termék beszerzésére lehetőségünk nyílik, mindent megteszünk, hogy mihamarabb átvehesse a kiválasztott üzletben.

Mi a teendőm, ha kereskedő vagyok és szeretném a Rapala VMC termékeit forgalmazni?

Területi képviselőink elérhetősége ide kattintva megtekinthető. Amennyiben szeretne szerződött partnerünk lenni, kérjük keresse bizalommal őket.